IMPLEMENTACIJA I ODRŽAVANJE

Poslednja faza pri realizacija sistema tehničke zaštite je implementacija isprojektovanih sistema ili izvođenje. U mogućnosti smo da pružimo kompletnu uslugu, od izrade instalacije, montaže opreme, povezivanja, puštanja sistema u rad, obuke korisnika i održavanja instaliranih sistema u i van garantnog roka.

Garantujemo visok kvalitet izvedenih radova kako sa funkcionalnog tako i sa estetskog aspekta, koji je jako bitan za klijenta.

Dugogodišnje iskustvo u izvođenju sistema nam daje za pravo da se pohvalimo da smo realizovali najmodernija i najsloženija tehnička rešenja.

 

Savremene IP tehnologije nam daju jako puno novih mogućnosti pa nam samim tim pruža i mogućnost daljinskog pristupa i udaljenog održavanja.

Firma Custom Security Systems poseduje Licencu za vršenje poslova montaže, puštanja u rad i održavanja sistema tehničke zaštite i obuke korisnika, koju izdaje MUP Srbije.

Firma Custom Security Systems poseduje Licencu Odgovorni izvođač radova telekomunikacionih mreža i sistema, koju izdaje Inženjerska komora Srbije.

Licence možete pogledati ovde.