Kompanija Custom Security Systems je osnovana sa ciljem da tržištu ponudi sveobuhvatna, savremena rešenja iz oblasti sistema tehniče zaštite, telekomunikacionih i multimedijalnih sistema.

Svojim klijentima nudimo dugoročna, celokupna rešenja osmišljena i projektovana prema njihovim specifičnim zahtevima i potrebama, a koja su u skladu sa trendovima i inovacijama na svetskom tržištu.

Kompanija Custom Security Systems je sistem integrator koja svojim klijentima može ponuditi integraciju svih sistema tehničke zaštite preko jedinstvene softverske platforme. Korisnik na jednom mestu dobija bezbedonosnu sliku sa jedne ili više lokacija. Integracijom se postiže da se alarmi prikazuju u realnom vremenu, da su potkrepljeni snimkom sa sigurnosnih kamera, da je lako utvrditi lokaciju incidenta, eventualno evidentirati osobe koje su u incident uključene, što sve omogućuje službi obezbeđenja pravovremen odziv i bržu reakciju.

Cilj nam je da klijentima ponudimo skalabilna rešenja koja štite njihove investicije, tražeći način da ukoliko je to moguće iskoristimo vaše postojeće sisteme i da implementiramo najsavremeniju tehnologiju.

Pored sistema tehničke zaštite i telekomunikacionih sistema, posedujemo softverske pakete za evidenciju radnog vremena, visitor menagement, kao i brojanje posetilaca. Naš tim programera sa neprocenjivim iskustvom može da odgovori na specifične zahteve različitih klijenata, i prilagodi rešenje njihovim specifičnim zahtevima.

Zahvaljujući profesionalnosti, posvećenosti, i znanju naših zaposlenih stekli smo klijente iz različitih oblasti drušvenog života. Naši klijenti su najveći hotelski lanci, državne ustanove, bolnice, finansijske institucije, veliki trgovinski lanci, ustanove od posebnog društvenog značaja, a izlazimo u susret i vlasnicima uslovno rečeno “malih i srednjih biznisa” kao što su apoteke, restorani, butici,.. Zadovoljstvo korisnika je naša satisfakcija.