null

PAMETNE KUĆE / ZGRADE

Tehnologija pametne kuće, koja se često naziva i kućna automatizacija ili domotika (od latinskog „domus“ znači dom), obezbeđuje vlasnicima kuća bezbednost, komfor, praktičnost i energetsku efikasnost, omogućavajući im da kontrolišu pametne uređaje, često pomoću aplikacija na njihovom pametnom telefonu ili drugom umreženom uređaju. Deo Interneta stvari (IoT), pametni kućni sistemi i uređaji često deluju zajedno, deleći podatke o potrošačkoj upotrebi među sobom i automatizujući akcije zasnovane na šablonima korisnika.
Jedini uslov je pristup internetu

Da li vam se nekad dogodilo da želite da pristupite električnim uređajima u vašem domu, proverite da li ste ih isključili? Ili ste se vraćali više puta, a želeli ste da uključite bojler? Ili ste možda želeli da vas sačeka zagrejan dom, a niste imali nikoga ko bi mogao da vam pomogne? Sada je sve to moguće i to bez obzira gde se nalazite. Uslov je samo da imate pristup Internetu.

Naša rešenja su prilagodljiva svim zahtevima korisnika, lako se nadograđuju, primenjiva su kako na novim, tako i na postojećim objektima.

Upravljajte bezbednošću i smanjite troškove

Želite da prilagodite svoj dom vašem životnom stilu i potrebama, upravljate bezbednošću, a da uz sve to smanjite troškove i štedite novac?

 

Rešenje je pametna kuća.

Sigurnost kuće u odnosu na pokrivenost sistemima
  • Kompletno instalirani
  • Delimično instalirani
Kontrola svih uređaja sa samo jednog mesta

Pametne kuće predstavljaju integrisani i optimizovani sistem upravljanja svim električnim uređajima u Vašem domu. Kontrola svih uređaja sa samo jednog mesta, vašeg mobilnog ili tablet uređaja.

NAŠI PARTNERI
  • Control 4