null
Surveillance & Alarm Systems

SISTEM PROTIVPROVALNE ZAŠTITE

Savremeni protivrovalni sistemi, moraju zadovoljiti raznolike bezbednosne izazove, a instalacija mora odgovarati različitim konfiguracijama, od jednostavnih individualnih sistema do kompleksnih sigurnosnih mreža. Naša prilagodljiva rešenja, jednostavna za korišćenje spremna su da se suoče sa svakodnevnim bezbednosnim rizicima.
JEDNOSTAVNO, FLEKSIBILNO, EKONOMIČNO

Kompanija Custom Security System planira, projektuje, implementira i održava sisteme protivprovalne zaštite za sve vrste i klase objekata. U stanju smo da ponudimo jednostavno, fleksibilno, ekonomično rešenje za zaštitu, ujedno prateći savremene trendove i koristeći opremu najvišeg kvaliteta.

Polazeći od jednostavnih instalacija, pa do najzahtevnijih projekata, nudimo savremene sisteme koji mogu da izađu u susret različitim security rizicima. Svojim klijentima nudimo neograničenu tehničku podršku, odgovarajući na sve zahteve u najkraćem roku.

ALARMNI PANELI

Alarmni paneli koje nudimo su jednostavni za korišćenje, prilagođeni korisnicima, i imaju mogućnost daljinskog nadzora putem telefonske linije, GSM telefona ili Interneta. Integracija sa ostalim sistemima zaštite, kao i sistemima automatike je laka i jednostavna, a u mogućnosti smo da povežemo objekte na različitim lokacijama u jedan sistem, gde se kontrola i upravljanje sistemom vrši sa jednog mesta.

SAVREMENI SENZORI

U svom portfoliu nudimo savremene sisteme koji bez greške, zahvaljujući naprednoj tehnologiji, prave razliku između pravih i lažnih alarma. Naši savremeni senzori lako otkrivaju lažne alarme koji potiču od malih životinja, biljaka koje se njišu usled kretanja vazduha…

NAŠI PARTNERI
  • Paradox
  • DSC
  • Tehnoalarm
  • Ajax