Audio - video intercom & Parking systems

INTERFONSKI I INTERCOM SISTEMI

Interfonski i intercom sistemi predstavljaju pouzdano sredstvo za komunikaciju unutar poslovnih i stambenih objekata. Integracijom sa drugim sistemima za nadzor povećava se bezbednost objekata.
Jasna komunikacija kao bitan deo u zaštiti objekata

Jasna i efikasna komunikacija kako u privatnim, tako i poslovnim objektima je bitan deo u sveobuhvatnoj zaštiti objekata. Prepoznavanje i komunikacija sa posetiocima, ograničavanje pristupa nekim segmentima objekta, poslovna komunikacija unutar objekta, su samo neke od funkcija koje interfonski sistemi moraju da poseduju.

Mogućnost implementacije u različite aplikacije

Savremeni interfonski sistemi, zasnovani na najsavremenijoj tehnologiji se lako i jednostavno integrišu sa ostalim “security“ sistemima, a moderan dizajn i jednostavna upotreba omogućavaju implementaciju u različite aplikacije.

Interfon3
Široka oblast primene

Oblast primene interfonskih sistema je široka, od rezidencijalnih objekata, pa do zahtevnih poslovnih objekata, fabrika, parking garaža, šoping molova, bolnica…
Koji su bezbedonosni rizici sa kojima se susreće komunikacioni sistem u objektu? Kako učiniti svakodnevni život lakšim, bezbednijim, i jednostavnijim za komunikaciju službenika obezbeđenja? Kako prilagoditi različite sisteme specifičnim zahtevima? Ovo su samo neka od pitanja sa kojima se svakodnevno susrećemo i za koja imamo najoptimalnija rešenja.

NAŠI PARTNERI
  • TCS
  • Hikvision
  • Dahua